Farvede blade på rødbrun french terry

Original price was: 145,00 kr..Current price is: 65,00 kr.. Pr meter

Farvede blade på rødbrun french terry med modal.

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp: Op til 5 %

Kvalitet: 60 % bomuld, 35 % modal og 5 % elastan

Stoffets vægt: ca. 265 gram/kvm og bredde: 160 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+
Varenummer 45000-SWA Kategori Mærker , ,

Beskrivelse

Farvede blade på rødbrun french terry med modal i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet. Dette smukke stof er digitalprintet öko-tex 100-certificeret bomulds og modal french terry. En rigtig lækker kvalitet kendetegnet ved de små løkker på bagsiden.

Hvad er french terry

French terry er et strækbart stof i en kraftig kvalitet med løkker på bagsiden, der oftest ikke er opkradset. French terry minder om bomuldsjersey på forsiden med den glatte strikkede overflade, mens bagsiden er med løkker. Dette gør french terry perfekt både sommer som vinter, da løkkerne kan optage en del fugt, samtidig med at luften mellem løkkerne i stoffet vil holde dig varm om vinteren. Hvis du ønsker en metervare, der er endnu varmere om vinteren, så er vores isoli et rigtig godt valg. French terry falder flot og krøller minimalt. Det er en rigtig lækker metervare både at arbejde med og at have på. Det er en let jogging metervarer. Denne kvalitet har flere navne – vinterjersey, sommer isoli og mange kalder kvaliteten french terry.

Modal er fremstillet af celloluse fra bøgetræer og gør at denne french terry føles endnu blødere end en french terry på bomuld.

Hvad kan french terry bruges til

Stoffet er velegnet til beklædning, uanset om det er en oversize T-shirt, kjole, sweatshirt eller en lækker hættetrøje til både børn og voksne.

Digitalprintet french terry har generel en smuk farvegengivelse og bruges blandt andet til grafiske designs og mønstre, så vel som til fotografisk gengivelse af naturbilleder og mange andre smukke designs.

Denne french terry består af

60 % bomuld

35 % modal

5 % elastan

Stoffet bærer desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Vaskes ved 30 grader, undgå tørretumbler, undgå blegning, stryges ved lav varme.

Stoffets vægt: 265 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 150 cm.

Mindste salg på vores metervarer er 30 cm.

Hvilken type symaskine nål til french terry

Vi anbefaler at bruge jerseynåle, der har en rund spids. Derved skubbes trådene i stoffet til side, så du ikke skærer tråde i din isoli over, når du syr dit projekt. Hvilken tykkelse nål du skal vælge, afhænger af det strækstof du arbejder i. Størrelse 70 og 80 er fx til viskose-, rib- og bomuldsjersey. Mens størrelse 90 er til de tykkere strækstoffer som fx french terry og isoli. Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge, så tjek Organs vejledning.

Savner du for eksempel symaskinenåle, anden farve eller print på french terry, rib eller Gütermann kvalitets sytråd til dit kommende projekt med farvede blade på rødbrun french terry med modal, såvel som vores øvrige outlet varer, så finder du dem under disse link.

 

Farvede blade på rødbrun french terry med modal.

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp: Op til 5 %

Kvalitet: 60 % bomuld, 35 % modal og 5 % elastan

Stoffets vægt: ca. 265 gram/kvm og bredde: 160 cm.

Lignende produkter