Ensfarvet råhvid bomuldsjersey

89,00 kr. Pr. meter

Ensfarvet råhvid bomuldsjersey i öko-tex 100-certificeret kvalitet.
Kvalitet: 94 % bomuld og 6 % lycra
Stoffets vægt: 220 gram/kvm og bredde: 155 cm. Farvekode 10.

På lager

Pris
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 02596-SWA Kategori Mærker ,

Beskrivelse

Ensfarvet råhvid bomuldsjersey i öko-tex 100-certificeret kvalitet. Et rigtig lækkert bomuldsjersey, der giver mange muligheder for at være kreativ, for eksempel også med folietryk. Savner du for eksempel bomuldsjersey med digitalprint, bomuldsjersey med print eller rib til dit kommende projekt sammen med ensfarvet råhvid bomuldsjersey, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Hvad er bomuldsjersey

Bomuldsjersey er et strækbart stof. Hvilket gør at mange synes bomuldsjersey er en rar metervare at sy beklædning i, da stoffet falder flot og krøller minimalt. Bomuldsjersey er en lækker metervare kvalitet at have på og ikke så levende at arbejde med. Dette gør at jersey er en meget populær metervare at sy i.

Hvad kan bomuldsjersey bruges til

Sy smuk og unik beklædning af bomuldsjersey – uanset om det er en flot bluse, T-shirt, kjole, nederdel, leggings, undertøj – perfekt til både børn og voksne. Lige så velegnet til et sødt sæt til babyen uanset om du syr en lækker bodystocking, sparkedragt, pludderbukser, kjole eller bluse. Bomuldsjersey kan også bruges til foer, hvis du ønsker en lunere jakke til de små. Har du rester er de perfekte til blandt andet huer, underbukser, tøj til bamser og dukker.

Dette bomuldsjersey består af

94 % bomuld

6 % lycra

Stoffet bærer desuden öko-tex 100-certificering. Öko-tex 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: 220 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 155 cm.

Farvekoden er dette stof er farve 10.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Lignende produkter