Enhjørninge og kroner på grøn bomuldsjersey

Original price was: 99,00 kr..Current price is: 65,00 kr.. Pr. meter

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp:  op til 5 %

Kvalitet: 95 % bomuld og 5 % elastan

Stoffets bredde: 160 cm. Stoffets vægt: 240 g/kvadratmeter

Læs mere om stoffet herunder:

Ikke på lager

Varenummer 02680-VER Kategori Mærker ,

Beskrivelse

Enhjørninge og kroner på grøn bomuldsjersey i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet. Dette stof er printet på OEKO-TEX® 100-certificeret bomuldsjersey. Du får et rigtigt smukt stykke stof på lækkert bomuldsjersey.

Hvad er bomuldsjersey

Bomuldsjersey er et strækbart stof. Hvilket gør at mange synes bomuldsjersey er en rar metervare at sy beklædning i, da stoffet falder flot og krøller minimalt. Bomuldsjersey er en lækker metervare kvalitet at have på og ikke så levende at arbejde med. Dette gør at jersey er en meget populær metervare at sy i.

Hvad kan bomuldsjersey bruges til

Sy smuk og unik beklædning af bomuldsjersey – uanset om det er en flot bluse, T-shirt, kjole, nederdel, leggings, undertøj – perfekt til både børn og voksne. Lige så velegnet til et sødt sæt til babyen uanset om du syr en lækker bodystocking, sparkedragt, pludderbukser, kjole eller bluse. Bomuldsjersey kan også bruges til foer, hvis du ønsker en lunere jakke til de små. Har du rester er de perfekte til blandt andet huer, underbukser, tøj til bamser og dukker.

Digitalprintet bomuldsjersey har generel en smuk farvegengivelse og bruges blandt andet til grafiske designs og mønstre, så vel som til fotografisk gengivelse af naturbilleder og mange andre smukke designs.

Dette bomuldsjersey består af

95 % bomuld

5 % elastan

Stoffet bærer desuden OEKO-TEX®  100-certificering. OEKO-TEX®  100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: 240 g/kvadratmeter

Stoffets bredde: 160 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Vaskes ved 30 grader, undgå tørretumbler, undgå blegning, stryges ved lav varme.

Hvilken størrelse nål til jersey

Vi anbefaler at bruge jerseynåle, der har en rund spids. Derved skubbes trådene i stoffet til side, så du ikke skærer tråde i din jersey over, når du syr dit projekt. Hvilken tykkelse nål du skal vælge, afhænger af det strækstof du arbejder i. Størrelse 70 og 80 er fx til viskose-, rib- og bomuldsjersey. Mens størrelse 90 er til de tykkere strækstoffer som fx french terry og isoli. Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge, så tjek Organs vejledning.

Savner du for eksempel symaskinenåle, ensfarvet bomuldsjersey, rib eller Gütermann kvalitets sytråd til dit kommende projekt med enhjørninge og kroner på grøn bomuldsjersey, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Lignende produkter