Dråber i gulbrun på fast bomuld

49,00 kr. Pr. meter

Stoffet er en fin tætvævet fast bomuld i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet. Du kan finde alle vores lagenlærreder og
fast bomuld med print og Gütermann polyester sytråd direkte via linkene. Vi har 2 almindelige polyester sytråde.
Gütermann kernspundet sytråd og BSG 100 % TFO spun polyester. BSG sytråd og vores symaskinenåle kan du let finde
via tilkøbsprodukter.

Kvalitet: 100 % bomuld

Stoffets vægt: 130 gram/kvm og bredde: 147 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 10787-SWA Kategorier , , , Mærker , , , ,

Beskrivelse

Dråber i gulbrun på fast bomuld i OEKO-TEX® 100-certificeret fast bomuld. Stoffet er en fin tætvævet fast bomuld i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet. Du kan finde alle vores lagenlærreder og fast bomuld med print og Gütermann polyester sytråd direkte via linkene. Vi har 2 almindelige polyester sytråde. Gütermann kernspundet sytråd og BSG 100 % TFO spun polyester. BSG sytråd og vores  symaskinenåle kan du let finde via tilkøbsprodukter.

Hvad er fast bomuld med print

Fast bomuld med print er en tæt fastvævet metervare i 100 % bomuld. Fast bomuld er lettere at sy i som nybegynder, da stoffet ikke er elastisk. Du skal blot huske på at, hvis du klipper på skrå af tråd retningen, så er også fast bomuld strækbart. Det kan udnyttes til skråbånd.

Hvad kan fast bomuld bruges til

Fast bomuld med print kan bruges til mange kreative projekter. Du kan sy beklædning i disse metervarer fx bloomers, en let kjole, tunika, søde nederdele, shorts, lette bukser og kombinere med bøllehatte og scrunchies. Du kan også sy lette stofnet til indkøb, frugtposer til børnehave eller fritter eller penalhus til skolestart i lagenlærred. Lav en brødkurv eller pose til en flaske vin til værtindegave. Kombinere gerne det faste bomuld med en håndbroderet blomst eller andet stof, for at give det færdig produkt et unikt look. Lav en pude eller varmepude i dette stof. Fast bomuld med det rette print er også velegnet til den nye trend ’visible mending’ eller som vi kaldte det år tilbage: ’lapning’ af tøj. Mulighederne er mange med dette flotte stof med dråber i gulbrun på fast bomuld.

Denne fast bomuld med print består af

100 % bomuld

Stoffet er desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: 130 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 147 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Lignende produkter