Brun med store hvide stjerner på bomuldsjersey

65,00 kr. Pr meter

Brun med store hvide stjerner på bomuldsjersey.

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp: 5 %

Kvalitet: 95 % bomuld og 5 % lycra

Stoffets vægt: ca. 220 gram/kvm og bredde: 160 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+
Varenummer 02547-SWA Kategori Mærker ,

Beskrivelse

Brun med store hvide stjerner på bomuldsjersey i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet. Dette stof er printet på OEKO-TEX® 100-certificeret bomuldsjersey. Du får en rigtig flot bomuldsjersey perfekt til beklædning.

Hvad er bomuldsjersey

Bomuldsjersey er et strækbart stof. Hvilket gør at mange synes bomuldsjersey er en rar metervare at sy beklædning i, da stoffet falder flot og krøller minimalt. Bomuldsjersey er en lækker metervare kvalitet at have på og ikke så levende at arbejde med. Dette gør at jersey er en meget populær metervare at sy i.

Hvad kan bomuldsjersey bruges til

Sy smuk og unik beklædning af bomuldsjersey – uanset om det er en flot bluse, T-shirt, kjole, nederdel, leggings, undertøj – perfekt til både børn og voksne. Lige så velegnet til et sødt sæt til babyen uanset om du syr en lækker bodystocking, sparkedragt, pludderbukser, kjole eller bluse. Bomuldsjersey kan også bruges til foer, hvis du ønsker en lunere jakke. Har du rester er de perfekte til blandt andet huer, underbukser, tøj til bamser og dukker.

Ved rotationsprint påføres hver enkelt farve i designet separat ved hjælp af roterende printplader. På hver printplade er der graveret det specifikke printdesign i den enkelte farve, som er en del af designet. Ved rotationsprint kan stoffet være gennemfarvet.

Dette bomuldsjersey består af

95 % bomuld

5 % lycra

Stoffet bærer desuden OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: ca. 220 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 160 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Vaskes ved 30 grader, undgå tørretumbler, undgå blegning, stryges ved lav varme.

Hvilken størrelse nål til jersey

Vi anbefaler at bruge jerseynåle, der har en rund spids. Derved skubbes trådene i stoffet til side, så du ikke skærer tråde i din jersey over, når du syr dit projekt. Hvilken tykkelse nål du skal vælge, afhænger af det strækstof du arbejder i. Størrelse 70 og 80 er fx til viskose-, rib- og bomuldsjersey. Mens størrelse 90 er til de tykkere strækstoffer som fx french terry og isoli. Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge, så tjek Organs vejledning.

Savner du for eksempel symaskinenåle, ensfarvet bomuldsjersey, rib, Gütermann kvalitets sytråd eller vil kigge på vores øvrige outlet varer til dit kommende projekt med Brun med store hvide stjerner på bomuldsjersey, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Lignende produkter