Blade og flamingoer på grå ribjersey

119,00 kr. Pr. meter

Blade og flamingoer på grå ribjersey i öko-tex 100-certificeret kvalitet.

Kvalitet: 90 % bomuld og 10 % lycra

Krymp: Op til 5 %

Stoffets bredde: 135 cm og vægt:225 gram/kvm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Beskrivelse

Blade og flamingoer på grå ribjersey i öko-tex 100-certificeret kvalitet. Dette stof er printet på öko-tex 100-certificeret ribjersey. Du får et rigtigt smukt stykke stof med søde blomster på lækkert ribjersey.

Hvad er ribjersey

Ribjersey eller drop needle, som denne metervare til tider også kaldes er en lækker blød og flot rillet metervare. Den minder om rib, deraf navnet ribjersey. Det er et strækbart stof. Mange synes ribjersey er en rar metervare at sy beklædning i, da stoffet falder flot og krøller minimalt. Ribjersey er en let metervare, hvilket gør den ekstra egnet til beklædning både til baby, børn og voksne. Ribjersey er en lækker metervare kvalitet at have på og ikke så levende at arbejde med. Det er derfor en meget populær metervare at sy i for mange.

Hvad kan ribjersey bruges til

Sy smuk og unik beklædning af ribjersey – uanset om det er en flot bluse, T-shirt, kjole, nederdel, shorts, leggings, nattøj – perfekt til både børn og voksne. Mindst lige så velegnet til et sødt sæt til babyen uanset om du syr en lækker bodystocking, sparkedragt, pludderbukser, kjole eller bluse. Har du rester er de perfekte til blandt andet huer, såvel som til tøj til bamser og dukker.

Denne ribjersey består af

90 % bomuld

10 % lycra

Stoffet bærer desuden öko-tex 100-certificering. Öko-tex 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets bredde: 135 cm.

Stoffets vægt: 225 gram/kvadratmeter

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Hvilken størrelse nål til jersey

Vi anbefaler at bruge jerseynåle, der har en rund spids. Derved skubbes trådene i stoffet til side, så du ikke skærer tråde i din ribjersey over, når du syr dit projekt. Hvilken tykkelse nål du skal vælge, afhænger af det strækstof du arbejder i. Størrelse 70 og 80 er fx til viskose-, rib- og bomuldsjersey. Mens størrelse 90 er til de tykkere strækstoffer som fx french terry og isoli. Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge, så tjek Organs vejledning.

Savner du for eksempel symaskinenåle eller sytråd til dit kommende projekt med det smukke blomsterhav på gammelrosa, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Lignende produkter