Zigzag i retrofarver på kanvas

40,00 kr. Pr meter

Zigzag i retrofarver på kanvas.

Krymp: 5 %

Kvalitet: 60 % bomuld og 40 % polyester

Stoffets vægt: 220 gram/kvm og bredde: 150 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøbsprodukter

-
+
Varenummer 10482-KH Kategori Mærker , ,

Beskrivelse

Zigzag i retrofarver på kanvas. Stoffet er en grov fast bomuld kaldet kanvas.

Hvad er kanvas

Kanvas er en fastvævet metervare lavet at grovere tråde end fx poplin og anden fast bomuld er. Derved bliver det fastvævede stof også mere groft end andre vævede bomuld typisk er. Kanvas er let at sy i som nybegynder, da stoffet ikke er elastisk. Du skal blot huske på at, hvis du klipper på skrå af tråd retningen, så er også fast bomuld, som kanvas hører under, strækbart. Det kan udnyttes til skråbånd, men da kanvas er en grov metervare, bliver det en grov skråbånd.

Hvad kan kanvas bruges til

Kanvas er især velegnet til boliginteriør. Du kan også sy lette stofnet til indkøb, frugtposer til børnehave eller fritter eller penalhus til skolestart i kanvas. Lav en brødkurv eller pose til en flaske vin til værtindegave. Kombinere gerne kanvas med en hæklet blomst eller andet stof, for at give det færdig produkt et unikt look. Lav en dørstopper eller varmepude i dette stof.

Denne kanvas består af

60 % bomuld

40 % polyester

Stoffets vægt: 220 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 150 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Hvilken slags nål til fast bomuld

Vi anbefaler at bruge en spids universalnål til fast bomuld, herunder kanvas. Da universalnålen med den skarpe spids går præcist og lige igennem vævet som, som fast bomuld er og skaber en præcis lige søm, så dit projekt bliver flot og ensartet i syningen. Hvilken tykkelse nål du skal vælge, afhænger af det stof du arbejder i. Størrelse 70 er fx velegnet til almindelige tyndt vævede metervarer såsom fast viskose og bomuld. Størrelse 80 er velegnet til lærred og hør metervarer. Størrelse 90 er til de tykkere vævede metervarer som fx kanvas og denim metervarer. Størrelse 100 er velegnet til møbelstof og flere lag denim.

Vi anbefaler at du lave en syprøve i det stof du vil arbejde i inden du går i gang med selve projektet, så du kan vælge den rette søm, tråd og trådfarve og sikre dig at du vælger den rette nål til dit projekt Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge, så tjek Organs vejledning.

Savner du for eksempel lagenlærreder, fast bomuld med print eller Gütermann kvalitets sytråd til dit kommende projekt med zigzag i retrofarver på kanvas, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Lignende produkter