Weisbjerg’ Juleophæng 2023

345,00 kr.

Weisbjerg’ Juleophæng 2023 består af en sød ballerina med tyl skørt, soldaten, julestjerne og et skønt juletræ og er pakket flot ind i en lille æske. Kittet er designet af vores lokale håndarbejdslærer Mette Weisbjerg, der bor på Mols. Det er andet år har Mette har designet et juleophæng. Du finder juleophæng 2022. Hun har desuden lavet en virkelig smuk hjerteløber i år i 2 farvetemaer med røde eller blå hjerter på den smukke løber.

Læs yderligere om dette kit længere nede:

På lager

  • Tilkøbsprodukter

-
+

Beskrivelse

Weisbjerg’ Juleophæng 2023 er designet af Mette Weisbjerg.

Dette juleophæng består af en sød ballerina med tylskørt, en soldat, en stjerne og et smukt juletræ. Kittet er pakket flot ind i en lille æske. Kittet er designet af vores lokale håndarbejdslærer Mette Weisbjerg, der bor på Mols.

Et virkelig skønt 3D korsstings juleophængs broderi kit lavet på hørstof perfekt til de 4 søndage i advent eller som særskilte små projekter. Et virkelig flot kit og alle 4 figurer er designet med en skøn 3D effekt.

Kittet er et perfekt kit, hvis du vil lade op til julen. Måske savner du selv lidt nyt julepynt eller måske vil forære et eller flere dele væk. Enten som kit eller som en sød værtindegave, når du har broderet en af de skønne figurer færdigt og har monteret det. Det vælger du helt selv.

Dette kit lokker julehumøret frem og minder os om en klassisk jul. Både med de røde og hvide farver, men juleophænget er samtidigt meget moderne i udtrykket med 3D-effekten.

Det er vores bud på en rigtig fed adventsgave. Uanset om det er til dig selv, din mor, svigermor, søster eller den broderiglade mand. Perfekt, hvis du savner en gaveide til enten til advent eller som en hyggelig og kreativ gave til juleaften. Det er også perfekt til det unge hjem, der skal fejre juleaften for første gang.

Der medfølger materialer til at lave både ballerinaen, soldaten, et juletræ og julestjernen til smuk og klassisk julepynt enten til juletræet eller som enkelt ophæng fx på en troldegren og med 3D-effekt.

Indhold i Weisbjerg’ Juleophæng 2023

  • Stoffet er 10 trådet ubleget hør
  • Nål uden spids
  • DMC broderigarn i relevante farver
  • Fyld til figurerne
  • Satinbånd til ophæng
  • Tyl
  • Diagram og vejledning til at brodere og montere både soldaten, ballerinaen, stjernen og juletræet.

Alt er pakket pænt ned i en flot æske på 23x17x5 cm. Det er også en perfekt gave til en kreativ værtinde her op til jul og kittet indeholder både 10 tr. ubleget hørstof til alle 4 figurer og med 3D effekt – juletræet med sin pynt, julestjernen, soldaten og ballerinaen, DMC garn, nål, fyld, satinbånd, diagrammer og vejledning til alle fire figurer.

Det er andet år at Mette har designet et skønt juleophæng. I 2022 var det julegåsen, “marcipangrisen”, et “flettet” julehjerte og trommen fra Peters Jul hun forevigede. Juleophæng 2022 finder du lige her. Mette har desuden lavet en virkelig smuk hjerteløber i år i 2 farvetemaer med røde eller blå hjerter på den smukke løber.

Her finder du vores øvrige broderikits

Med ønsket om en glædelig jul

Lignende produkter