Viking Nordlys 930 multi marine/grøn

59,00 kr.

Kvalitet: 75% superwash uld og 25% nylon
Løbelængde: 100 g = ca. 350 m
Strikkefasthed: 28 m = 10 cm
Anbefalede pinde: 2½ mm

Bestiller du mindst 4 nøgler af Nordlys strømpegarn, så giver vi 5,25 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt.

På lager

  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Beskrivelse

Viking Nordlys 930 multi marine/grøn er et smukt superwash strømpegarn fra Viking of Norway. Sokkegarnet består af 75 % superwash uld og 25 % nylon. Dette er et traditionelt strømpegarn egnet til pind 2½. Garnet er også meget velegnet både til at strikke og hækle sjaler i. Her anbefaler vi at vælge en lidt større pind eller nål til dit projekt.

Lækkert garn til strømper og sjaler

Viking Nordlys 930 multi marine/grøn er strømpegarn i serien Nordlys produceret for Viking of Norway. Som navnet antyder får du her garn i alverdens skønne farver, der ofte kan minde om nordlyset.

Det skønne ved Nordlys er at det både er perfekt til strømper og til et lunt og farverigt sjal – selvfølgelig afhængig af hvilken nøgle af Nordlys garnet du falder for. Her er hele farvespektret involveret og ofte med et stort farvespænd i samme nøgle.

Strikkede uldstrømper er bedst

Viking Garn har hovedkontor i Oltedal, som ligger ca. 40 km fra Stavanger i Norge. Oltedal har en lang tradition for garnproduktion. I denne bygd med 1.000 indbyggere har man produceret garn siden 1886, og 5 spinderier har været i drift i bygden. Der blev i området især strikket raggstrømper, trøjer og strømper. Man havde i området let adgang til uld som råvare, såvel som adgang til vandkraft, så man kunne spinde garn til produktion af strikkegarn.

Viking garn er en af de største garngrossister i hele Norden. I dag importerer Viking of Norway deres garn hovedsageligt fra Peru, men de får også garn fra Sydafrika, Kina og Tyrkiet. De bruger naturfibre i deres garn. Fokus er især på uldfibre og merinould, sammen med alpakka- og mohairfibre i forskellige blandinger.

Vi forhandler flere forskellige mærker strømpegarn, som du finder via dette link.

Nordlys lækre farver til hverdag og fest

Kvalitet: 75% superwash uld og 25% nylon
Løbelængde: 100 g = ca. 350 m
Strikkefasthed: 28 m = 10 cm
Anbefalede pinde: 2½ mm

Nordlys strømpegarn fås både i få ensfarvede og et stort udvalg af farveskiftegarn. Viking rammer både den klassiske, neutrale og den farverige farveskala med Nordlys strømpegarn. Du skal regne med 1 nøgle garn til de fleste størrelser – se desuden på opskriften på dine sokker, hvor meget der anbefales til netop din model.

Vaskeanvisning for Nordlys garn

Nordlys garn anbefales at vaske ved max 40 grader på skånevask. Brug uldsæbe. Undgå at bruge vaskemiddel med enzymer, da det fjerner den naturlige lanolin (fedtlag), der sikrer at ulden er isolerende. Lægges fladt til tørre. Tåler ikke tørretumbler. Kan stryges ved svag varme.

Mængderabat på Nordlys strømpegarn

Bestiller du mindst 4 nøgler af Nordlys strømpegarn, så giver vi 5,25 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt. Rabatten gælder uanset om du vælger 4 nøgler af samme farve eller kombinerer flere Nordlys strømpegarn farver.

Med Nordlys strømpegarn bliver din kreativitet og mange timer med strikkepinde belønnet med en lækker garnkvalitet og mulighed for at bruge dit færdige arbejde de næste mange år.

Lignende produkter