Strømpegarn 1018 skovbund

20,00 kr.

Kvalitet: 50% superwash uld, 25% bambusviskose og 25% polyamid
Løbelængde: 50 g = ca. 210 m
Strikkefasthed: 28 m x 42 rk. = 10 x 10 cm
Anbefalede pinde: 2½ mm

Garngruppe: Super fine

OEKO-TEX Class I

Bestiller du mindst 4 nøgler af HoneyBee strømpegarn, så giver vi 1,25 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt.

På lager

  • Tilkøbsprodukter

-
+

Beskrivelse

Strømpegarn 1018 skovbund er et smukt superwash strømpegarn fra Mayflower. Det lækre strømpegarn HoneyBee Print fra Mayflower består af 50% superwash uld, 25% bambusviskose og 25% polyamid. Det skaber strømpegarn, der både er vidunderlig blød, lun og slidstærk. Garnet passer til en pind 2½-3. Garnet er også velegnet til at strikke fx en lun og meget blød vest eller hue i. Dette garn er velegnet til strømper til hele familien.

Lækkert garn til strømper og beklædning

Strømpegarn 1018 skovbund er i serien HoneyBee produceret af Mayflower. Som navnet antyder får du her garn i alverdens skønne farver, der vil tiltrække honningbien med deres skønne farver.

Bambusviskose er udviklet af bambusfibre. Bambus kan høstes med få måneders mellemrum og planten kræver ingen gødning. Bambusviskose har en antibaktiel effekt, samtidig med at det er et meget blødt materiale, hvilket også tydelig mærkes i det færdige produkts blødhed.

Strikkede uldstrømper er bedst

Mayflower har i mere end 70 år været en del af dansk garnindustri. Vi er nok mange, der kan huske Mayflowers bomuldsgarn med skibet på banderolen. Mayflower har stadig fokus på en høj kvalitet af deres garn og deres udvalg er i dag meget bredt – herunder garn i bomuld, uld, mohair, silke og alpaka, samt nye og anderledes blandinger, der giver et unikt resultat.

Mayflower har et kæmpe udvalg af gratis opskrifter – der er noget for enhver og uanset alder. Tag et kig i Mayflowers opskriftsunivers og lad dig friste af deres mønstre.

Vi forhandler flere forskellige mærker strømpegarn, som du finder via dette link.

HoneyBee lækre farver til hverdag og fest

Kvalitet: 50% superwash uld, 25% bambusviskose og 25% polyamid
Løbelængde: 50 g = ca. 210 m
Strikkefasthed: 28 m x 42 rk. = 10 x 10 cm
Anbefalede pinde: 2½ mm

Garngruppe: Super fine

OEKO-TEX Class I

HoneyBee strømpegarn fås et udvalg af farveskiftegarn. Du skal regne med ca. 1 nøgle garn pr.  strømpe, så 2 nøgler HoneyBee til et par strømper – se desuden på opskriften på dine sokker, hvor meget der anbefales til netop din model.

Vaskeanvisning for HoneyBee garn

HoneyBee garn anbefales at vaske ved max 40 grader på skånevask. Brug uldsæbe. Undgå at bruge vaskemiddel med enzymer, da det fjerner den naturlige lanolin (fedtlag), der sikrer at ulden er isolerende. Lægges fladt til tørre. Tåler ikke tørretumbler. Kan stryges ved svag varme.

Mængderabat på HoneyBee strømpegarn

Bestiller du mindst 4 nøgler af HoneyBee strømpegarn, så giver vi 1,25 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt. Rabatten gælder uanset om du vælger 4 nøgler af samme farve eller kombinerer flere HoneyBee strømpegarn farver.

Med HoneyBee strømpegarn bliver din kreativitet og mange timer med strikkepinde belønnet med en lækker blød, lun og slidstærk garnkvalitet og mulighed for at bruge dit færdige arbejde længe.

Lignende produkter