Sokkegarn 521 Aurora Borealis blå meleret

35,00 kr.

Kvalitet: 3 trådet 70% blandet færøsk uld, shetlandsk uld og australsk lammeuld, samt 30% nylon
Løbelængde: 100 g = ca. 120 m
Strikkefasthed: 19 m = 10 cm
Anbefalede pinde: 4½ mm

Bestiller du mindst 4 nøgler af Navia’ sokkegarn, så giver vi 3 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt.

Du kan læse mere om dette garn herunder:

På lager

  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer NAV-sok-521 Kategorier , , , Mærker , ,

Beskrivelse

Sokkegarn 521 Aurora Borealis blå meleret, er et lækkert, vamset kvalitets sokkegarn fra Navia i skønne blå, lilla, grønne og lyse nuancer. Garnet er inspireret af Nordlyset Aurora Borealis. Hvilket dette garn også leder tankerne hen på. Garnet findes i 3 nordlys varianter i Navia’ Trio sokkegarn. Sokkegarnet består af 70 % uld i en fin blanding af færøsk uld, shetlandsk uld og australsk lammeuld og 30 % nylon. Navia har lavet en lækker Trio sokkegarn, der består af tre-tråde og tykkelsen svarer til deres Trio. Dog indeholder sokkegarnet også nylon. Så hvis du er en af de personer, som er træt af tyndt strømpegarn, så bør du give Navia’ Trio sokkegarn et forsøg.

Lækkert færøsk garn

Sokkegarn 521 Aurora Borealis er produceret af den færøske garnproducent Navia. Deres uld er af høj kvalitet. Sokkegarnet er produceret af den færøske garnproducent Navia.

Deres sokkegarn er spundet til et tykt og lækkert garn i en fin blanding af færøsk uld, shetlandsk uld og australsk lammeuld og blandet med 30% nylon for at øge holdbarheden og slidstyrken på sokkegarnet. Sokkegarnet har samme tykkelse som deres Trio garn.

Deres Trio sokkegarn er meget populær på de vindomsuste øer i Atlanterhavet og derfor vil sokkegarnet også være et populært valg hvis du ønsker at spare på varmen. Sokkegarn fra Navia er en skøn garnkvalitet at arbejde med, der giver et lækkert varmt og vamset slutresultat til dine sokker.

Færøsk uld, når det er bedst

Navia bygger på de færøske traditioner gennem generationer af seje mænd og kvinder. Der på trods af de barske forhold, der ofte er på de 18 små øer midt i Atlanten, har de lokale bønder været i stand til at producere noget helt unik uld og produkter fra de omkring 70.000 får, der også bor på Færøerne.

Navia opstod, af stolte færøske traditioner. Óli Kristian har startet et firma med forgreninger til hele det færøske samfund på stolte traditioner grundlagt af oldeforældrene. Her holdes de stolte uld-traditioner i hævd, samtidig med at man fremelsker de lokale mønstertraditioner med et moderne tvist. Navia kan bryste sig af at deres garn blev brugt til Trom-serien. De samarbejder med mange færøske talenter om at designe mønstre, der matcher nutidens krav og deres talenters alder spænder lige fra 15 år til 84 år, hvilket giver en unik mulighed for at designe strikkede beklædningsgenstande på tværs af alle aldre.

Vi forhandler et bredt udvalg af garn fra færøsk Navia. Vi har både Uno, Duo, Alpakka, sokkegarn, Fípa, Tradition og Brushed Tradition. Vi forhandler også flere forskellige mærker strømpegarn, som du finder via dette link.

Garnkvaliteter i uld giver tøj, der varmer og kan ånde selv under fugtige forhold. Dette gør tøjet perfekt både på ture, under aktiviteter og til hverdagsbrug.

Giver både varme og isolering

Ånder og bliver ikke klam

Slidstærk – blandingen af uld og nylon gør Trio sokkegarn ekstra holdbar og slidstærkt

Kan bruges hele året

Absorberer og transporterer fugt og sved fra kroppen

Indeholder lanolin (uldfedt), som nedbryder bakterier

Færøsk uld indeholder ekstra lanolin, som gør garnet og tøjet vandafvisende

Elastisk og krøller kun lidt

Svært at antænde og brænder dårligt

Lækre jordfarver til hverdag og fest

Kvalitet: 3 trådet 70% blandet færøsk uld, shetlandsk uld og australsk lammeuld, samt 30% nylon
Løbelængde: 100 g = ca. 120 m
Strikkefasthed: 19 m = 10 cm
Anbefalede pinde: 4½ mm

Sokkegarn fås i 9 skønne jordfarver og 3 farveskiftegarn. Navia rammer både den klassiske og neutrale farveskala med Trio sokkegarn. Du skal regne med 2-3 nøgler garn afhængig af størrelse og evt. hulmønster på de sokker du vil lave – se desuden på opskriften på dine sokker, hvor meget der anbefales til netop din model.

Vaskeanvisning

Færingerne hænger ofte deres uldtøj ud og lufte i fugtigt vejr, fremfor at vaske det, da uld er selvrensende. Det forlænger desuden holdbarheden på tøjet og skåner miljøet. Hvis du vasker din uld fra Navia, da skal du vaske den i hånden med uldsæbe. Undgå at bruge vaskemiddel med enzymer, da det fjerner den naturlige lanolin (fedtlag), der sikrer at ulden er isolerende. Færøsk uld er ekstra lanolinholdig, hvorfor det er vigtigt at bruge uld sæbe til at genetablere lanolinindholdet ved vask. Lægges fladt til tørre. Kan stryges ved middel varme.

Mængderabat på Navia Trio sokkegarn

Bestiller du mindst 4 nøgler af Navia’ sokkegarn, så giver vi 3 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt. Rabatten gælder uanset om du vælger 4 nøgler af samme farve eller kombinerer flere Trio sokkegarn farver med Sokkegarn 521 Aurora Borealis blå meleret.

Med Trio sokkegarn bliver din kreativitet og mange timer med strikkepinde belønnet med en lækker garnkvalitet og mulighed for at bruge dit færdige arbejde de næste mange år.

Lignende produkter