Pindsvin og røde svampe på french terry

145,00 kr. Pr meter

Pindsvin og røde svampe på french terry

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp: Op til 5 %

Kvalitet: 95 % bomuld og 5 % elastan

Stoffets vægt: ca. 240 gram/kvm og bredde: 150 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 45005-SWA Kategorier , Mærker , ,

Beskrivelse

Pindsvin og røde svampe på french terry i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet. Dette smukke stof er  digitalprintet öko-tex 100-certificeret bomulds french terry. En rigtig lækker kvalitet kendetegnet ved de små løkker på bagsiden. Du får et skønt print med smukt mønster.

Hvad er french terry

French terry er et strækbart stof i en kraftig kvalitet med løkker på bagsiden, der oftest ikke er opkradset. French terry minder om bomuldsjersey på forsiden med den glatte strikkede overflade, mens bagsiden er med løkker. Dette gør french terry perfekt både sommer som vinter, da løkkerne kan optage en del fugt, samtidig med at luften mellem løkkerne i stoffet vil holde dig varm om vinteren. Hvis du ønsker en metervare, der er endnu varmere om vinteren, så er vores isoli et rigtig godt valg. French terry falder flot og krøller minimalt. Det er en rigtig lækker metervare både at arbejde med og at have på. Det er en let joggingmetervarer. Denne kvalitet har flere navne – vinterjersey, sommer isoli og mange kalder kvaliteten french terry.

Hvad kan french terry bruges til

Stoffet er velegnet til beklædning, uanset om det er et par bukser, oversize T-shirt, kjole, sweatshirt eller en lækker hættetrøje til både børn og voksne.

Digitalprintet french terry har generel en smuk farvegengivelse og bruges blandt andet til grafiske designs og mønstre, så vel som til fotografisk gengivelse af naturbilleder og mange andre smukke designs.

Denne french terry består af

95 % bomuld

5 % elastan

Stoffet bærer desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Vaskes ved 30 grader, undgå tørretumbler, undgå blegning, stryges ved lav varme.

Designet af Lycklig Design.

Stoffets vægt: 240 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 150 cm.

Mindste salg på vores metervarer er 30 cm.

Savner du for eksempel rib til dit kommende projekt sammen med græskarmonstre, pPindsvin og røde svampe på french terry, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Lignende produkter