Organ symaskinenåle Jersey

20,00 kr.

Organ symaskinenåle Jersey 130/705H SUK er en kvalitets nål til blandt andet strækbare og strikkede metervarer.

Gütermann polyester sytråd kaldes også Perma Core og er en topkvalitets sytråd, som Rønde stof forhandler i 260 farver.

Vælg herunder om du ønsker en størrelse 70/10 eller 80/12 jerseynål. Der er 5 nåle i samme størrelse i pakningen. Du kan også læse yderligere om jerseynålene længere nede på siden:

-
+
Varenummer Maskinnåle 2 Kategorier , , Mærker ,

Beskrivelse

Organ symaskinenåle Jersey 130/705H SUK er en kvalitets nål til blandt andet strækbare og strikkede metervarer. Vælg herover hvilken størrelse jerseynål du ønsker 70/10 eller 80/12.

Hvad kendetegner nåle system 130/705 H

Passer til de fleste husholdnings symaskiner. Symaskine nålene er kendetegnet ved at kolben har en flad bagside, der passer i de fleste symaskiner og en slank hals fra nåleøjet og op til kolben. Du kan se mere om Organ‘ sortiment her.

Organ data

  • Størrelse: 70/10 eller 80/12
  • Nåle system: 130/705 H SUK
  • Antal:  5 styk
  • Nåleøje: Almindelig
  • Spids: Medium ball point
  • Anvendelse: Jersey nålen kan anvendes til mange slags materiale, herunder strikkede metervarer som bomuldsjersey, rib, french terry, isoli, blonde, kunstpels etc.

Betyder nålens øje noget for resultatet

Symaskinenåle har forskellig udformning og størrelse på nåleøjet afhængig af hvad projekt det skal bruges til. Et større nåleøje er mindre belastende for tråden, der skal køre gennem nåleøjet. Omvendt laver en større nål også et større hul i materialet. Husk at udskifte nålen regelmæssigt, da det sikrer at nålen ikke er slidt og dermed forbedrer du kvaliteten på dine sømme og sikre et bedre slutresultat.

Hvilken størrelse nål til jersey

Vi anbefaler at bruge jerseynåle, der har en rund spids også kaldet ball point. Derved skubbes trådene i stoffet til side, så du ikke skærer tråde i din jersey over, når du syr dit projekt. Hvilken tykkelse nål du skal vælge, afhænger af det strækstof du arbejder i. Størrelse 70 og 80 er fx til viskose-, rib- og bomuldsjersey. Mens størrelse 90 er til de tykkere strækstoffer som fx french terry og isoli. Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge, så tjek Organs vejledning. Vælg synål, der matcher dit projekt, da en forkert synål kan slide på tråd og ødelægge dit stof. Du kan forbedre dit sy resultat ved at skifte nålen regelmæssigt, da det forbedrer kvaliteten af den syede søm.

En slidt eller beskadiget nål kan resultere i
  • Knækket eller flosset sytråd
  • Sprungen tråd eller ujævn søm
  • Hullet eller beskadiget stof
  • Mislyde fra symaskinen under syningen

Bemærk: Jo højere et nummer jo tykkere er nålen.

Gütermann polyester sytråd kaldes også Perma Core og er en topkvalitets sytråd, som Rønde stof forhandler i 260 farver. Den er lavet af polyester og er dermed en robust sytråd til blandt andet jerseymetervarer og meget andet stof.

Organ nåle er nyere på det danske marked i forhold til symaskinenåle. Organ symaskinenåle er produceret i japansk stål. Organ er japansk kvalitet, ligesom vores Kai sakse fra Japan er. Brother og Janome anbefaler Organs højkvalitets synåle til deres symaskiner.

Schmetz symaskinenåle er det mærke flest danske syersker kender til. Schmetz er symaskinenåle i tysk kvalitet. Både Organ og Schmetz laver alt fra universalnåle over nåle til strækstoffer til specialnåle til tynde metervarer og broderi og mange andre produkter.

Uanset om du er til Schmetz eller Organ, så går du ikke forkert. Begge firmaer producerer kvalitets symaskinenåle til syersken. Du finder Rønde Stof’ symaskine nåle sammen med Organ symaskinenåle Jersey .

Yderligere information

Størrelse

70/10, 80/12

Lignende produkter