Navia alpakka lyserød 832

59,00 kr.

Kvalitet: 100% alpakauld
Løbelængde: 25 g = ca. 230 m
Strikkefasthed: 24-18 m = 10 cm
Anbefalede pinde: 3-5 mm

Bestiller du mindst 2 nøgler af Navia’ alpakka uldgarn, så giver vi 3 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt.

Læs yderligere om Navia alpakka herunder:

På lager

  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer Navia-832 Kategorier , , , Mærker ,

Beskrivelse

Navia alpakka lyserød 832 er et lækkert, et-trådet kvalitets alpakauld garn fra Navia.

Lækker alpakauld garn

Alpakka garnet er produceret for den færøske garnproducent Navia. Alpakauld kommer fra en alpaka. Navia garn produceres i naturlige nuancer og fås et stort udvalg af smukke farver. Deres alpakauld er af høj kvalitet og føles dejligt blødt – alpakka garnet har en fluffy overflade og er perfekt til at kombinere med en af de andre garnkvaliteter fra Navia. Navia gør en dyd ud af at bruge samme farver i deres forskellige garner, hvorfor du fx kan kombinere alpakka med Uno, Duo, Fípa eller Tradition. På denne måde få du et både slidstærkt og blødt stykke beklædning, hvis du kombinerer flere af Navia’ garnkvaliteter i dit strikke- eller hækletøj. Alpakka er både velegnet til strukturstrik, glatstrik og mønsterstrik og kan kombineres med deres andre garner fx Uno, Duo, Fípa eller Tradition.

Alpakkauld, når det er bedst

Navia bygger på de færøske traditioner gennem generationer af seje mænd og kvinder. Der på trods af de barske forhold, der ofte er på de 18 små øer midt i Atlanten, har de lokale bønder været i stand til at producere noget helt unik uld og produkter fra de omkring 70.000 får, der også bor på Færøerne.

Navia opstod, af stolte færøske traditioner. Óli Kristian har startet et firma med forgreninger til hele det færøske samfund på stolte traditioner grundlagt af oldeforældrene. Her holdes de stolte uld-traditioner i hævd, samtidig med at man fremelsker de lokale mønstertraditioner med en moderne twist. Navia kan bryste sig af at deres garn blev brugt til Trom-serien. De samarbejder med mange færøske talenter om at designe mønstre, der matcher nutidens krav og deres talenters alder spænder lige fra 15 år til 84 år, hvilket giver en unik mulighed for at designe strikkede beklædningsgenstande på tværs af alle aldre.

Vi forhandler et bredt udvalg af garn fra færøske Navia. Vi har både Uno – p 2½, Duo – p 3½, Alpakka p 3-5, sokkegarn p 4½, Fípa p 7-9, Tradition p 7-9 og Brushed Tradition, der strikkes på p 4.

Lækre Navia alpakkauld farver til hverdag og fest

Kvalitet: 100% alpakauld
Løbelængde: 25 g = ca. 230 m
Strikkefasthed: 24-18 m = 10 cm
Anbefalede pinde: 3-5 mm

Alpakka uldgarn fås i 26 skønne farver, der er noget for enhver smag. De rammer både den klassiske, neutrale og moderne farveskala. Deres farver udskiftes løbende afhængig af hvilke farver, der hitter og de har valgt at du kan finde de samme farver i blandt andet Uno, Duo, Trio og Alpakka, så du let kan kombinere forskellige garnkvaliteter til dit næste projekt.

Navia alpakka er et-trådet og bruges ofte til trøjer, cardigans, veste og bluser til både børn og voksne.

Du kan både lave en lækker glatstrikket eller mønsterstrikket trøje, så vel som en lækker trøje med snoninger eller hulmønster i dette garn. Mulighederne er mange. Navia har lavet flere mønstre til alpakka garnet.

Vaskeanvisning

Færingerne hænger ofte deres uldtøj ud og lufte i fugtigt vejr, fremfor at vaske det, da uld er selvrensende. Det forlænger desuden holdbarheden på tøjet og skåner miljøet. Hvis du vasker din alpakka, da skal du vaske den i hånden med uldsæbe. Undgå at bruge vaskemiddel med enzymer, da det fjerner den naturlige lanolin (fedtlag), der sikrer at ulden er isolerende. Lægges fladt til tørre. Kan stryges ved middel varme.

Mængderabat på Navia alpakkauld

Bestiller du mindst 2 nøgler af Navia’ alpakka garn, så giver vi 3 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt. Rabatten gælder uanset om du vælger 2 nøgler af samme farve eller kombinerer forskellige farver alpakka garn sammen med Navia alpakka lyserød 832.

Lignende produkter