Leopardprint på jacquard strik

145,00 kr. Pr. meter

Leopardprint på jacquard strik

Viskose: 76 %, Polyester: 20%, Elastan: 4 %

OEKO-TEX® 100 standard

Bredde 145 cm og Vægt: 280 g/kvm

Læs yderligere om varen herunder:

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 89072-SWA Kategorier , Mærke

Beskrivelse

Leopardprint på jacquard strik er en lækker metervare med en strikket struktur i en lækker OEKO-TEX 100 kvalitet. Stoffet er fx perfekt til en smuk cardigan eller en lækker nederdel.

Hvad er jacquard strik

Jacquard strik eller jacquard jersey, som denne metervare også kaldes, har en flot strikket struktur. Jacquard strik er et strækbart stof, der falder flot og tungt, ligesom det krøller minimalt. Jacquard strik er en lækker metervare at have på fx perfekt til en smuk nederdel eller en lækker cardigan.

Denne jaquard strik består af

Viskose: 76 %
Polyester: 20%
Elastan: 4 %
Stoffet bærer desuden OEKO-TEX®  100-certificering. OEKO-TEX®  100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: 280 g/kvadratmeter

Stoffets bredde: 145 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.
Vaskes ved 30 grader, undgå tørretumbler, undgå blegning, stryges ved lav varme.

Hvilken størrelse nål til jacquard

Vi anbefaler at bruge jerseynåle, der har en rund spids. Derved skubbes trådene i stoffet til side, så du ikke skærer tråde i din jacquard over, når du syr dit projekt. Hvilken tykkelse nål du skal vælge, afhænger af det strækstof du arbejder i. Størrelse 70 og 80 er fx til jacquard-, viskose-, rib- og bomuldsjersey. Mens størrelse 90 er til de tykkere strækstoffer som fx french terry og isoli. Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge, så tjek Organs vejledning.

Savner du for eksempel jacquard eller Gütermann Perma Core kvalitets sytråd til dit kommende projekt med leopardprint på jacquard strik, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Lignende produkter