Lavendelblomster på hørfarvet decostof

99,00 kr. Pr meter

Lavendelblomster på hørfarvet decostof

Velegnet til interiør, såsom puder, duge, forhæng, men også til både tasker og indkøbsposer.

Kvalitet: 80 % bomuld og 20 % polyester

Stoffets vægt: 200 gram/kvm og bredde: 140 cm.

Ikke på lager

Vaskeanvisning

Varenummer 10717-SWA Kategorier , , Mærker ,

Beskrivelse

Lavendelblomster på hørfarvet decostof på OEKO-TEX® 100-certificeret deco stof. Stoffet er en fast bomuld / polyester blanding i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Hvad er deco stof

Deco stoffer kan både være i ren bomuld, men også bestå af en blanding af flere typer materiale. Vi anbefaler at det vaskes ved 30 grader, undgå tørretumbler. Som udgangspunkt vil deco stoffer, der er en blanding af flere typer materiale være mere slidstærk end rene bomulds deco stoffer.

Hvad kan deco stof bruges til

Deco stoffer er stoffer, der er velegnet til interiør, såsom puder, duge, forhæng, men også til både tasker og indkøbsposer. Let møbelpolstring af fx skamler, der skal stå til pynt. Til møbelpolstring anbefaler vi vores møbelstoffer. Især Rom er meget populært, da det er et meget slidstærkt møbelstof.

Du kan også sy lette stofnet til indkøb, frugtposer til børnehave eller fritter eller penalhus til skolestart i lagenlærred. Lav en brødkurv eller pose til en flaske vin til værtindegave. Mulighederne er mange med dette flotte stof syrener på hørlook.

Dette deco stof består af

80 % bomuld

20 % polyester

Stoffets vægt: 200 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 140 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Hvilken slags nål til fast bomuld

Vi anbefaler at bruge en spids universalnål til deco stoffer. Da universalnålen med den skarpe spids går præcist og lige igennem vævet som, som fast bomuld er og skaber en præcis lige søm, så dit projekt bliver flot og ensartet i syningen. Hvilken tykkelse nål du skal vælge, afhænger af det stof du arbejder i. Størrelse 70 er fx velegnet til almindelige tyndt vævede metervarer såsom fast viskose og bomuld. Størrelse 80 er velegnet til lærred og hør metervarer. Størrelse 90 er til de tykkere vævede metervarer som fx kanvas og denim metervarer. Størrelse 100 er velegnet til møbelstof og flere lag denim.

Vi anbefaler at du lave en syprøve i det stof du vil arbejde i inden du går i gang med selve projektet, så du kan vælge den rette søm, tråd og trådfarve og sikre dig at du vælger den rette nål til dit projekt Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge, så tjek Organs vejledning.

Savner du for eksempel lagenlærreder, fast bomuld med print eller Gütermann kvalitets sytråd til dit kommende projekt med lavendelblomster på hørfarvet decostof, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Lignende produkter