Duo 249 vintage lyserød

36,00 kr.

Kvalitet: 100% uld – færøsk uld blandet med shetlandsk uld og australsk lammeuld
Løbelængde: 50 g = ca. 180 m
Strikkefasthed: 22 m = 10 cm
Anbefalede pinde: 3½ mm

Bestiller du mindst 5 nøgler af Navia’ Duo uldgarn, så giver vi 3 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt.

På lager

  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer Duo-249 Kategorier , , , Mærker ,

Beskrivelse

Duo 249 vintage lyserød uldgarn, er et lækkert, to-trådet kvalitets uldgarn fra Navia. Uldgarnet består af færøsk uld, shetlandsk uld og australsk lammeuld, der er spundet sammen af fine fibre.

Lækkert færøsk garn

Duo er produceret af den færøske garnproducent Navia. Deres uld er af høj kvalitet. Både Uno, Duo og Trio garn er lavet af færøsk uld, blandet med shetlandsk uld og australsk lammeuld. Det er et 100 % rent uld produkt. Navia garn produceres i naturlige nuancer og fås et stort udvalg af smukke farver. Navia gør en dyd ud af at bruge de samme farver til deres forskellige garner, hvorfor du fx kan kombinere Duo med en af de mange farver alpakka og få et endnu blødere stykke beklædning ud af at strikke eller hækle i Navia garn.

Duo er både velegnet til strukturstrik, glatstrik og mønsterstrik. Det er en skøn garnkvalitet at arbejde med, der giver et lækkert varmt og ensartet slutresultat til din uldgarderobe.

Færøsk uld, når det er bedst

Navia bygger på stolte færøske traditioner.

Vi forhandler et bredt udvalg af garn fra færøske Navia. Vi har både Uno, Duo, Alpakka, sokkegarn, Fípa, Tradition og Brushed Tradition.

Garnkvaliteter i 100% uld giver tøj, der varmer og kan ånde selv under fugtige forhold. Uld kan optage og transportere fugt og sved væk fra kroppen, ligesom ulden er slidstærk. Færøsk uld indeholder ekstra lanolin (uldfedt), der gør garnet og tøjet vandafvisende. Dette gør tøjet perfekt både på ture, under aktiviteter og til hverdagsbrug hele året.

Lækre Duo garn farver til hverdag og fest

Kvalitet: 100% uld – færøsk uld blandet med shetlandsk uld og australsk lammeuld
Løbelængde: 50 g = ca. 180 m
Strikkefasthed: 22 m = 10 cm
Anbefalede pinde: 3½ mm

Duo uldgarn fås i ca. 30 skønne farver, der er noget for enhver smag. De rammer både den klassiske, neutrale og moderne farveskala. Deres farver udskiftes løbende afhængig af hvilke farver, der hitter og de har valgt at du kan finde de fleste farver i Uno, Duo, Trio og mange er også i Alpakka, så du let kan kombinere forskellige garnkvaliteter til dit næste projekt. Duo er både perfekt at arbejde med for nybegynderen og den erfarne strikker.

Navia Duo er to-trådet og bruges ofte til trøjer, sweater, kjoler og andet tilbehør.

Du kan både lave en lækker glatstrikket eller mønsterstrikket trøje, så vel som en lækker trøje med snoninger i dette garn. Mulighederne er mange. Navia har lavet flere mønstre til Duo garnet. Blandt andet også nogle gratis mønstre i Duo garnet – hvad enten du vil lave deres skønne blå dame cardigan, pigetrøje med mønster eller sweater til drenge med lynlås, så kan du få et smukt resultat.

Navia samarbejder med mange færøske talenter om at designe deres unikke mønstre, der matcher nutidens krav og deres designers alder spænder fra teenagere til pensionister og alt imellem, hvilket giver en unik mulighed for at designe strikkede beklædningsgenstande til brugere i alle aldre.

Vaskeanvisning på Duo garn

Færingerne hænger ofte deres uldtøj ud og lufte i fugtigt vejr, fremfor at vaske det, da uld er selvrensende. Det forlænger desuden holdbarheden på tøjet og skåner miljøet. Hvis du vasker din uld fra Navia, da skal du vaske den i hånden med uldsæbe. Undgå at bruge vaskemiddel med enzymer, da det fjerner den naturlige lanolin (fedtlag), der sikrer at ulden er isolerende. Færøsk uld er ekstra lanolinholdig, hvorfor det er vigtigt at bruge uld sæbe til at genetablere lanolinindholdet ved vask. Lægges fladt til tørre. Kan stryges ved middel varme.

Mængderabat på Duo garn

Bestiller du mindst 5 nøgler af Navia’ Duo uldgarn, så giver vi 3 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt. Rabatten gælder uanset om du vælger 5 nøgler af samme farve eller kombinerer flere forskellige farver Duo garn sammen med Duo 249 vintage lyserød uldgarn.

Med Duo uldgarn bliver din kreativitet og mange timer med strikkepinde belønnet med en lækker garnkvalitet og mulighed for at bruge dit færdige arbejde de næste mange år.

Lignende produkter