Danger dinoer blå/grøn

119,00 kr. Pr. meter

Danger dinoer blå/grøn i öko-tex 100-certificeret kvalitet.

Kvalitet: 95 % bomuld og 5 % lycra

Stoffets vægt: 200 gram/kvm og bredde: 160 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Beskrivelse

Danger dinoer blå/grøn i öko-tex 100-certificeret kvalitet. Dette stof er rotationsprintet på öko-tex 100-certificeret bomuldsjersey. Du får et rigtigt smukt stykke stof med søde dinoer på lækkert bomuldsjersey perfekt til beklædning.

Hvad er bomuldsjersey

Bomuldsjersey er et strækbart stof. Hvilket gør at mange synes bomuldsjersey er en rar metervare at sy beklædning i, da stoffet falder flot og krøller minimalt. Bomuldsjersey er en lækker metervare kvalitet at have på og ikke så levende at arbejde med. Dette gør at jersey er en meget populær metervare at sy i.

Hvad kan bomuldsjersey bruges til

Sy smuk og unik beklædning af bomuldsjersey – uanset om det er en flot bluse, T-shirt, kjole, nederdel, leggings, undertøj – perfekt til både børn og voksne. Lige så velegnet til et sødt sæt til babyen uanset om du syr en lækker bodystocking, sparkedragt, pludderbukser, kjole eller bluse. Bomuldsjersey kan også bruges til foer, hvis du ønsker en lunere jakke. Har du rester er de perfekte til blandt andet huer, underbukser, tøj til bamser og dukker.

Ved rotationsprint påføres hver enkelt farve i designet separat ved hjælp af roterende printplader. På hver printplade er der graveret det specifikke printdesign i den enkelte farve, som er en del af designet. Ved rotationsprint kan stoffet være gennemfarvet.

Dette bomuldsjersey består af

95 % bomuld

5 % lycra

Stoffet bærer desuden öko-tex 100-certificering. Öko-tex 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: 200 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 160 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Savner du for eksempel ensfarvet bomuldsjersey eller rib til dit kommende projekt med blå camouflage med sorte dinoer på bomuldsjersey, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

 

Lignende produkter