Brushed tradition 1108 eg farvet

79,00 kr.

Kvalitet: 100% færøsk uld
Løbelængde: 100 g = ca. 300 m
Strikkefasthed: 19 m = 10 cm
Anbefalede pinde: 4 mm

Bestiller du mindst 4 nøgler af Navia’ Brushed tradition uldgarn, så giver vi 3 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt.

Ikke på lager

Varenummer 106008-NAV Kategorier , , , Mærker ,

Beskrivelse

Brushed tradition 1108 eg farvet uldgarn, er et lækkert, vamset færøsk kvalitets uldgarn fra Navia. Uldgarnet består af 100 % færøsk produceret uld.

Lækkert færøsk garn

Brushed tradition er produceret af den færøske garnproducent Navia. Deres uld er af høj kvalitet. Deres almindelige Tradition uld, som er meget populær på de vindomsuste øer i Atlanterhavet, kan vi som danskere godt synes er lidt stift. Derfor har Navia produceret børstet uld, også kendt som Brushed tradition. Dette garn, der både er blødere og mere vamset end Tradition, passer nogle danske forbruger bedre. Da en del danskere foretrækker blødere uldgarn, som brushed tradition er.

Brushed tradition er både velegnet til strukturstrik, glatstrik og mønsterstrik. Det er en skøn garnkvalitet at arbejde med, der giver et lækkert varmt og vamset slutresultat til din sweater.

Færøsk uld, når det er bedst

Navia bygger på de færøske traditioner gennem generationer af seje mænd og kvinder. Der på trods af de barske forhold, der ofte er på de 18 små øer midt i Atlanten, har de lokale bønder været i stand til at producere noget helt unik uld og produkter fra de omkring 70.000 får, der også bor på Færøerne.

Navia opstod, af stolte færøske traditioner. Óli Kristian har startet et firma med forgreninger til hele det færøske samfund på stolte traditioner grundlagt af oldeforældrene. Her holdes de stolte uld-traditioner i hævd, samtidig med at man fremelsker de lokale mønstertraditioner med et moderne twist. Navia kan bryste sig af at deres garn blev brugt til Trom-serien. De samarbejder med mange færøske talenter om at designe mønstre, der matcher nutidens krav og deres talenters alder spænder lige fra 15 år til 84 år, hvilket giver en unik mulighed for at designe strikkede beklædningsgenstande på tværs af alle aldre.

Vi forhandler et bredt udvalg af garn fra færøsk Navia. Vi har både Uno – p 2½, Duo – p 3½, Alpakka p 6-8, sokkegarn p 4½, Fípa p 7-9, Tradition p 7-9 og Brushed Tradition, der strikkes på p 4.

Garnkvaliteter i 100% uld giver tøj, der varmer og kan ånde selv under fugtige forhold. Dette gør tøjet perfekt både på ture, under aktiviteter og til hverdagsbrug.

Giver både varme og isolering

Ånder og bliver ikke klam

Slidstærk

Kan bruges hele året

Absorberer og transporterer fugt og sved fra kroppen

Indeholder lanolin (uldfedt), som nedbryder bakterier

Færøsk uld indeholder ekstra lanolin, som gør garnet og tøjet vandafvisende

Elastisk og krøller kun lidt

Svært at antænde og brænder dårligt

Lækre jordfarver til hverdag og fest

Kvalitet: 100% færøsk uld
Løbelængde: 100 g = ca. 300 m
Strikkefasthed: 19 m = 10 cm
Anbefalede pinde: 4 mm

Brushed Tradition uldgarn fås i 6 skønne jordfarver. Der både rammer den klassiske og neutrale farveskala.

Uldgarnet er velegnet til både klassiske og varme sweater og trøjer. Du kan både lave en lækker glatstrikket eller mønsterstrikket trøje i Brushed Tradition, så vel som en lækker trøje med snoninger i dette garn. Mulighederne er mange. Navia har lavet flere mønstre til Brushed Tradition garnet.

Vaskeanvisning

Færingerne hænger ofte deres uldtøj ud og lufte i fugtigt vejr, fremfor at vaske det, da uld er selvrensende. Det forlænger desuden holdbarheden på tøjet og skåner miljøet. Hvis du vasker din uld fra Navia, da skal du vaske den i hånden med uldsæbe. Undgå at bruge vaskemiddel med enzymer, da det fjerner den naturlige lanolin (fedtlag), der sikrer at ulden er isolerende. Færøsk uld er ekstra lanolinholdig, hvorfor det er vigtigt at bruge uld sæbe til at genetablere lanolinindholdet ved vask. Lægges fladt til tørre. Kan stryges ved middel varme.

Mængderabat på garn

Bestiller du mindst 4 nøgler af Navia’ Brushed tradition uldgarn, så giver vi 3 kroners rabat pr. nøgle. Rabatten trækkes manuelt. Rabatten gælder uanset om du vælger 4 nøgler af samme farve eller kombinerer flere Brushed tradition farver med Brushed tradition 1108 eg farvet uldgarn.

Med brushed Tradition bliver din kreativitet og mange timer med strikkepinde belønnet med en lækker garnkvalitet og mulighed for at bruge dit færdige arbejde de næste mange år.

Lignende produkter