Broderikit med ordene Home Cozy Sweet fra Permin

63,00 kr.

Broderikit med ordene Home Cozy Sweet fra Permin

Et lækkert moderne broderikit fra Permin.

Broderiet er på en flot mørkegrå aida med 5,4 tråde pr cm.

Færdig mål er 18 x 13 cm.

På lager

Varenummer Permin 13-1355 Kategorier , , Mærker ,

Beskrivelse

Et lækkert moderne broderikit fra Permin. Broderiet er på en flot mørkegrå aida med 5,4 tråde pr cm.  Færdig mål er 18 x 13 cm.

Broderikit med ordene Home Cozy Sweet fra Permin. Et virkeligt moderne broderi udsagn. Ordspil på broderi har været meget populært de sidste år og i alle mulige udformninger.

Der medfølger en lysegrå DMC broderitråd, mønster og mørkegrå aida 5,4 tr/cm.

Så det eneste du skal finde er en broderiegnet saks. Det kan fx være vores lækre Kai 5135, som vi selv bruger.

Glæd dig til at kunne fordybe dig i en verden, hvor det kun er dit broderi du tænker på – virkelig en mulighed for at arbejde med mindfulness på et dybere plan, når du kaster dig over et broderi.

Projekter er egnet til alle brodøser. Med en sort ramme, så vil dette broderi fremtræde meget moderne, men kan også sagtens smykke et hjem med andre stilarter uden problemer.

Grundet den mørke bundfarve er det et perfekt sommerbroderi. Men det kan også sagtens laves om vinteren – man kan dog godt have behov for en lup i vintermånederne for at se hvor næste sting skal lægges.

Et lille fif er at sidde med et hvidt stykke papir under broderiet, da det vil give større kontrast, når man skal se det enkelte aida terns hjørner. Mange oplever at det gør arbejdet lettere og at det er mindre anstrængende for øjnene med den lyse farve nedenunder.

Vi har flere broderier i denne serie – de kan findes under broderikits.

Vi anbefaler at du kaster en tråd om kanten, for at forebygge at aidaen vil flosse i kanten, mens du broderer på Broderikit med ordene Home Cozy Sweet fra Permin.

Håber du får nogle skønne timer med fordybelse.

God fornøjelse.

Lignende produkter