Mørk blå isoli

109,00 kr. Pr. meter

Mørk blå isoli

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp: Op til 5 %

Kvalitet: 95 % bomuld og 5 % elastan

Stoffets vægt: ca. 245 gram/kvm og bredde: 155 cm.

Se yderligere herunder:

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 35355-SWA Kategorier , , Mærker ,

Beskrivelse

Mørk blå isoli i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet. Dette lækre bløde stof er produceret i en öko-tex 100-certificeret bomulds isoli. En rigtig lækker kvalitet med opkradset og dermed blød bagside. Perfekt til et lunt sæt i vinterhalvåret.

Hvad er isoli

Isoli er et strækbart stof i en kraftig jogging kvalitet med en blød opkradset bagside. Denne bagside opnås ved at der er strikket ekstra garn ind i stoffet, som bagefter bliver opkradset, hvorved den dejlige bløde bagside opstår. Isoli har en glat strikket forside, mens bagsiden er lækker blød og varm. Hvis du i stedet for den bløde opkradsede bagside ønsker de bløde løkker på bagsiden af din jogging metervare, så er det vores french terry du skal kigge efter.

Hvad kan isoli bruges til

Stoffet er velegnet til beklædning, uanset om det er et par bukser, sweatshirt eller en lækker hættetrøje til både børn og voksne. Isoli er det perfekte afslapningstøj, men kan også laves til et lækkert hverdags-outfit. Velegnet til beklædning til både børn og voksne. Isoli er perfekt at arbejde med for både nybegyndere og erfarne syersker, da stoffet er lækkert at sy i. Stoffet er en kraftig joggingmetervarer. Isoli falder flot og krøller minimalt.

Savner du rib til dit kommende projekt sammen med mørk blå isoli, så kig på ovenstående links.

Denne isoli består af

95 % bomuld

5 % elastan

Stoffet bærer desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Vaskes ved 30 grader, undgå tørretumbler, undgå blegning, stryges ved lav varme.

Stoffets vægt: 245 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 155 cm.

Mindste salg på vores metervarer er 30 cm.

Denne isoli har farve 598 og den passer sammen med  bomuldsjersey og rib med samme farvenummer.

Lignende produkter