Zebra print på isoli

125,00 kr. Pr meter

Zebra print på isoli.

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp: Op til 5 %

Kvalitet: 95 % bomuld og 5 % elastan

Stoffets vægt: ca. 250 gram/kvm og bredde: 160 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:

  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 35241-V Kategorier , , Mærke

Beskrivelse

Zebra print på isoli i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet. Dette flotte stof er med mønster på öko-tex 100-certificeret bomulds isoli. En rigtig lækker kvalitet med opkradset og dermed blød bagside. Du får et sjovt print med et abstrakt mønster.

Hvad er isoli

Isoli er et strækbart stof i en kraftig jogging kvalitet med en blød opkradset bagside. Denne bagside opnås ved at der er strikket ekstra garn ind i stoffet, som bagefter bliver opkradset, hvorved den dejlige bløde bagside opstår. Isoli har en glat strikket forside, mens bagsiden er lækker blød og varm. Hvis du i stedet for den bløde opkradsede bagside ønsker de bløde løkker på bagsiden af din jogging metervare, så er det vores french terry du skal kigge efter.

Hvad kan isoli bruges til

Stoffet er velegnet til beklædning, uanset om det er et par bukser, sweatshirt eller en lækker hættetrøje til både børn og voksne. Isoli er det perfekte afslapningstøj, men kan også laves til et lækkert hverdags-outfit. Velegnet til beklædning til både børn og voksne. Isoli er perfekt at arbejde med for både nybegyndere og erfarne syersker, da stoffet er lækkert at sy i. Stoffet er en kraftig joggingmetervarer. Isoli falder flot og krøller minimalt.

Denne isoli består af

95 % bomuld

5 % elastan

Stoffet bærer desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Vaskes ved 30 grader, undgå tørretumbler, undgå blegning, stryges ved lav varme.

Stoffets vægt: 250 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 160 cm.

Mindste salg på vores metervarer er 30 cm.

Hvilken størrelse nål til jersey

Vi anbefaler at bruge jerseynåle, der har en rund spids. Derved skubbes trådene i stoffet til side, så du ikke skærer tråde i din jersey over, når du syr dit projekt. Hvilken tykkelse nål du skal vælge, afhænger af det strækstof du arbejder i. Størrelse 70 og 80 er fx til viskose-, rib- og bomuldsjersey. Mens størrelse 90 er til de tykkere strækstoffer som fx french terry og isoli. Vil du være klogere på hvilken symaskinenål du skal bruge, så tjek Organs vejledning.

Savner du for eksempel symaskinenåle, ensfarvet bomuldsjersey, rib eller Gütermann kvalitets sytråd til dit kommende projekt med zebra print på isoli, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Lignende produkter