Små blomster på lilla fast viskose

Original price was: 119,00 kr..Current price is: 55,00 kr.. Pr. meter

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp: Op til 5 %

Kvalitet: 100 % viskose

Stoffets vægt: ca. 125 gram/kvm og bredde: 145 cm.

Brug universalnål størrelse 70 til din symaskine, når du syr i fast viskose.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+
Varenummer 79185-HEM Kategori Mærker , , ,

Beskrivelse

Små blomster på lilla fast viskose. Stoffet er en lækker OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Viskose stof til dit sy projekt

Viskose opstod, da man ønskede et billigere alternativ til silke. Viskose er et natur materiale, der er lavet af fibrene fra regenereret træ ved kemiske processer. Viskose bliver også kaldt for rayon. Fast viskose er en meget let og lækker metervarer, der falder rigtig flot og er utrolig behagelig at have mod huden.

Fast viskose til hverdag og fest

Fast viskose er et åndbart materiale, der er god til at absorbere væske, samtidig med at det har en kølende effekt. Det er derfor meget egnet til sommergarderoben, men kan også benyttes resten af året fx med en cardigan over. Du kan sy flot, let og lækkert tøj i en fast viskose metervarer fx kjole, bluse, skjorte, tunika, kimono, nederdele, tørklæde eller et par lette bukser. Fast viskose er både egnet til beklædning til børn og voksne. Mulighederne er mange med dette flotte stof med små blomster på lilla fast viskose .

Denne fast viskose består af

100 % viskose

Stoffet er desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er denmest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: 140 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 150 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Du finder let vores andre faste viskose, der er vævet eller vores strikkede viskosejersey. Hvis du ønsker at udvide din sommergarderobe med vævet og strikket viskose. Har du sytråd og symaskinenåle egnet til dit projekt ellers finder du dem under vores tilkøbsprodukter. Vi anbefaler at bruge universalnål størrelse 70 til din symaskine, når du syr i fast viskose. Hvis du ikke kan finde den rette farve sytråd, så sæt et kryds ved Gütermann polyester sytråd og vi finder en farve der matcher dit stof blandt vores 260 farver.

Lignende produkter