Rescue Brandmand Sam på bomuldsjersey

Original price was: 145,00 kr..Current price is: 59,00 kr.. Pr meter

Rescure Brandmand Sam på bomuldsjersey i öko-tex 100-certificeret kvalitet.
Kvalitet: 95 % bomuld og 5 % lycra
Stoffets vægt: 200 gram/kvm og bredde: 160 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+
Varenummer 02630-SWA Kategori Mærke

Beskrivelse

Rescue Brandmand Sam på bomuldsjersey i öko-tex 100-certificeret kvalitet. Dette stof er digitalprintet på öko-tex 100-certificeret bomuldsjersey. Du får et rigtigt lækkert stykke stof med Rescue Brandmand Sam på digitalprintet bomuldsjersey i flotte røde farver.

Hvad er bomuldsjersey

Bomuldsjersey er et strækbart stof. Hvilket gør at mange synes jersey er en rar metervare at sy beklædning i, da stoffet falder flot og krøller minimalt. Bomuldsjersey er en lækker metervare kvalitet at have på og ikke så levende at arbejde med. Dette gør at jersey er en meget populær metervare at sy i.

Hvad kan bomuldsjersey bruges til

Sy smuk og unik beklædning af bomuldsjersey – uanset om det er en flot bluse, T-shirt, kjole, nederdel, leggings, undertøj – perfekt til både børn og voksne. Lige så velegnet til et sødt sæt til babyen uanset om du syr en lækker bodystocking, sparkedragt, pludderbukser, kjole eller bluse. Bomuldsjersey kan også bruges til foer, hvis du ønsker en lunere jakke til de små. Har du rester er de perfekte til blandt andet huer, underbukser, tøj til Barbie og dukker.

Digitalprintet bomuldsjersey har generel en smuk farvegengivelse og bruges blandt andet til grafiske designs og mønstre, så vel som til fotografisk gengivelse af naturbilleder.

Dette bomuldsjersey består af

95 % bomuld

5 % lycra

Stoffet bærer desuden öko-tex 100-certificering. Öko-tex 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: 200 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 160 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Savner du for eksempel ensfarvet bomuldsjersey eller rib til dit kommende projekt med Rescue Brandmand Sam på bomuldsjersey så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Lignende produkter