Neon gul rundstrikket rib

44,25 kr. Pr meter

Neon gul rundstrikket rib. 1×1 rib.

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp:  op til 5 %

Kvalitet: 95 % polyester og 5 % lycra

Stoffets bredde: Ribben er ca. 80 cm rundstrikket.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+
Varenummer 49017-JSL Kategori Mærke

Beskrivelse

Neon gul rundstrikket rib i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet. En løsstrikket rundstrikket rib fra tidligere leverandør. Denne rib er meget løs i det, da den er lavet af polyester og ikke af bomuld. Rib er velegnet til beklædning, både til en top eller kjole, men især som afslutning på bluser, body, joggers, kjoler etc. Ud over at give dit projekt en flot finish, så kan rib også være en barriere for vinden på vinterjakke, flyverdragt og andet vintertøj.

Hvad kan rib bruges til

Rib er et meget elastisk stof, der er perfekt til at lave smukke afslutninger på kanter af dit tøj. Mange kan godt lide det udtryk rib skaber på tøjet, da det er med til at sikre dig et flot slutresultat. Denne rib er i en god metervare kvalitet. Rib kan bruges som en almindelig afslutning på fx halsudskæring, ærmer, bukseben og i linning, såvel som en smal ribkant med tapebinder på en body, kjole og bluse. Du kan også vælge at hoppe med på moden og lave en hel top eller ærmeløs kjole i ren rib. Rib giver en flot afslutning på fx jersey, isoli og french terry, såvel som pludderbukser i fast metervare til børn.

Montering af rib

Du kan enten bruge din symaskine til at sy ribben fast. Ribben skal være ca. 20 % mindre end halsåbningen. Del både ribben og halsåbningens kant i 4 dele med knappenåle. Så kan du lettere skabe en flot og ensartet overgang mellem rib og halsåbning. Nogle vælger i stedet at bruge en tapebinder sat på symaskinen eller på deres Coverstitch.

Tapebinder er et værktøj du kan få til din symaskine eller coverstitch maskine. Med en tapebinder skal du bruge rib i en smal strimmel – bredden afhænger af din tapebinder. Der findes en del videoer med hvordan du enkelt syr rib på med symaskine, såvel hvordan du let skærer rib til i hånden eller på overlocker. Kend bredden din tapebinder bruger og du skærer hurtigt ribben.

Uanset hvilken metode du vælger, så er det en rigtig god ide at øve dig på nogle rester inden du begiver dig ud i dit næste projekt. Husk at rib fra 2 forskellige fabrikanter kan te sig meget forskelligt.

Denne rib består af

95 % polyester

5 % lycra

Stoffet bærer desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Vaskes ved 30 grader, undgå tørretumbler, undgå blegning, stryges ved lav varme.

Stoffets vægt: ca. gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 1×1 rib. Ribben er ca. 80 cm rundstrikket

Savner du for eksempel bomuldsjersey med digitalprint, isoli med print eller french terry til dit kommende projekt sammen med neon gul rundstrikket rib, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Vores nye standard rib og vores øvrige outlet varer finder du under dette link.

Mindste salg på vores metervarer er 30 cm.

Lignende produkter