Karrygul vasket hør

119,00 kr. Pr meter

Karrygul vasket hør

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp:  5 %

Kvalitet: 100% hør

Stoffets vægt: ca. 230 gram/kvm og bredde: 140 cm.

Brug universalnål størrelse 80 til din symaskine, når du syr i fast hør.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:

  • Tilkøbsprodukter

-
+

Vaskeanvisning

Varenummer 69079-V Kategorier , Mærker ,

Beskrivelse

Karrygul vasket hør. Stoffet er en lækker OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Stoffet har en rigtig lækker hør struktur, og da stoffet er vasket, er det blødere end ubehandlet hør. Du får en metervare, der falder flot og tungt, samtidig med at hør er behagelig at have mod huden.

Hør metervare til dit sy projekt

Hør er produceret af hørplanten og dens stængel. Det er et naturmateriale. Hør i sig selv har en mat overflade og opleves dejligt svalende og som en afslappet metervare. Hør tørrer hurtigt.

Hør til hverdag og fest

Hør er et åndbart materiale, der er god til at absorbere væske, samtidig med at det har en kølende effekt. Det er derfor meget egnet til sommergarderoben, men kan også benyttes resten af året fx med en cardigan over. Du kan sy flot, let og lækkert tøj i en fast vasket hør metervarer fx kjole, bluse, top, shorts eller et par lette bukser. Fast vasket hør er både egnet til beklædning til børn og voksne. Mulighederne er mange med dette flotte stof.

Denne vasket hør består af

100 % hør

Stoffet er desuden  OEKO-TEX® 100-certificering. OEKO-TEX® 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: ca. 230 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 140 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Vask din hør i en halvfuld maskine, så du ikke giver hørstoffet unødig folder eller det krøller. Hør krymper omkring 5 % ved almindelig vask og lufttørring. Tørretumbleren er hård ved mange metervarer, hvorfor vi fraråder at du bruger tørretumbler til dine metervarer.

Du finder let vores andre metervarer med hør. Har du sytråd og symaskinenåle egnet til dit projekt ellers finder du dem under vores tilkøbsprodukter.

Vi anbefaler at bruge universalnål størrelse 80 til din symaskine, når du syr i fast hør. Husk altid at lave en syprøve inden du går i gang med dit projekt. Hvis du ikke kan finde den rette farve sytråd, så sæt et kryds ved  Gütermann polyester sytråd og vi finder en farve der matcher dit stof blandt vores 260 farver.

Metervarer til konkurrencedygtige priser

Vi har metervarer til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i at finde og sælge kvalitetsmetervarer til en god pris. Vi har symønstre fra både danske Line2Line, Onion og MiniKrea i vores sortiment, så du både ender med et lækkert stof og det perfekte snitmønster til dit næste projekt med karrygul vasket hør.

 

Lignende produkter