Blade på bordeauxrød bomuldsjersey

59,00 kr. Pr meter

Blade på bordeauxrød digitalprintet bomuldsjersey.

OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet.

Krymp:  op til 5 %

Kvalitet: 90 % bomuld og 10 % lycra

Stoffets vægt: 215 gram/kvm og bredde: 150 cm.

På lager

Pris
  • Tilkøb matchende sytråd:
  • Tilkøbsprodukter

-
+
Varenummer 02629-SWA Kategori Mærker , ,

Beskrivelse

Blade på bordeauxrød bomuldsjersey i OEKO-TEX® 100-certificeret kvalitet. Dette stof er digitalprintet på OEKO-TEX® 100-certificeret bomuldsjersey. Du får et rigtigt smukt stykke stof på lækkert bomuldsjersey.

Hvad er bomuldsjersey

Bomuldsjersey er et strækbart stof. Hvilket gør at mange synes bomuldsjersey er en rar metervare at sy beklædning i, da stoffet falder flot og krøller minimalt. Bomuldsjersey er en lækker metervare kvalitet at have på og ikke så levende at arbejde med. Dette gør at jersey er en meget populær metervare at sy i.

Hvad kan bomuldsjersey bruges til

Sy smuk og unik beklædning af bomuldsjersey – uanset om det er en flot bluse, T-shirt, kjole, nederdel, leggings, undertøj – perfekt til både børn og voksne. Lige så velegnet til et sødt sæt til babyen uanset om du syr en lækker bodystocking, sparkedragt, pludderbukser, kjole eller bluse. Bomuldsjersey kan også bruges til foer, hvis du ønsker en lunere jakke til de små. Har du rester er de perfekte til blandt andet huer, underbukser, tøj til bamser og dukker.

Digitalprintet bomuldsjersey har generel en smuk farvegengivelse og bruges blandt andet til grafiske designs og mønstre, så vel som til fotografisk gengivelse af naturbilleder og mange andre smukke designs.

Dette bomuldsjersey består af

90 % bomuld

10 % lycra

Stoffet bærer desuden OEKO-TEX®  100-certificering. OEKO-TEX®  100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 – Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: 215 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 150 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm.

Vaskes ved 30 grader, undgå tørretumbler, undgå blegning, stryges ved lav varme.

Savner du for eksempel ensfarvet bomuldsjersey og rib eller vil kigge på vores øvrige outlet varer til dit kommende projekt med blade på bordeauxrød bomuldsjersey, så finder du det aktuelle udvalg under ovenstående links.

Lignende produkter