Menu
Your Cart

Marineblåt batikmønster tie dey på viscose french terry

Marineblåt batikmønster tie dey på viscose french terry
NYHED
Marineblåt batikmønster tie dey på viscose french terry

Marineblåt batikmønster tie dye på öko-tex 100-certificeret viscose french terry. Et flot stof med flot batik mønster eller tie dye som det også kaldes på trykt på en lækker blød viscose french terry.. Stoffet er printet på öko-tex 100-certificeret viscosse french terry. Stoffet er velegnet til beklædning. I den kolde tid er stoffet perfekt til en lidt varmere kjole, et par lidt lunere leggins eller kunne det også bruges til en rigtig lækker hættetrøje i dette utroligt lækre bløde stof.  Stoffet kan bruges både til voksne og børn. Dette er en rigtig lækker viscose french terry.. 

Denne french terry består af:

95 % Viscose

5 % lycra

Stoffet bærer desuden öko-tex 100-certificering. Öko-tex 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 - Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: 220 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 160 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm. Hvis du ønsker at købe 1,5 meter, så lægger du 15 enheder i kurven. på öko-tex 100-certificeret bomuldsjersey. 

12,50DKK
Ekskl. moms: 10,00DKK
  • Lagerstatus: På Lager
Dette produkt har et minimumsantal på 3

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God
Captcha
Vi passer på dine data
Hjemmesiden anvender cookies og indsamler persondata om IP, ID og din browser til statistik og marketingformål.
Du kan læs yderligere under Privatliv o Cookies