Handels & salgsbetingelser

Priser:

Alle priser på Rondestof.dk er oplyst i danske kroner og inklusiv moms på 25 %.

Betaling:

Betaling kan ske ved Dankort, Visa/Dankort, Mastercard og Visa, hvis varen sendes. Ved afhentning kan varen enten betales kontant, med kort  eller via MobilePay til 20936808. Ved bankoverførsel og MobilePay bedes du venligst tilføje dit fakturanummer, navn og adresse.

Levering:

Mindstekøb er 30 cm og derefter stof i 10 cm længde. For at købe 1 meter stof skal du ligge 10 enheder i kurven, medmindre andet er oplyst under det enkelte metervarer. Stoffet leveres i et stykke med mindre andet aftales med Rondestof.dk

Dine varer sendes med Post Danmark som pakke. Pakker er forsikrede. Bemærk at portoen uden omdeling maksimalt bliver 34,50 kroner, mens portoen med omdeling maksimalt bliver 58 kroner. Hvis du handler for over 580 kr, så har du mulighed for at vælge fri fragt, hvis du vælger pakke uden omdeling.

Hvis du ønsker at afhente dine varer kan det ske i vores fysiske butik Rønde Stof, Hovedgaden 27 A, 8410 Rønde, i butikkens åbningstid - tjek vores åbningstider på forsiden. Du betaler naturligvis ingen porto, hvis du selv afhenter varen.

Du vælger forsendelsesmåde under betaling.

Hvis du bor på Færøerne, i Grønland eller øvrige udland og ønsker at handle via Rondestof.dk, da bedes du kontakte os på rondestof@mail.dk vedrørende betalings- og leveringsvilkår.

Forsendelse:

Ordren sendes så hurtigt som muligt efter at betalingen er modtaget og det tilstræbes at sende senest 2 hverdage efter modtaget betaling.

Forbehold:

Der tages forbehold for udsolgte varer, afgiftsændring, prisændringer og evt.trykfejl.

Anbefaling:

Rondestof.dk anbefaler at du vasker dine nyindkøbte tekstiler hver for sig inden du klipper i dem ved 30 grader med vaskemiddel uden optisk hvid, så du ved vask får evt. overskudsfarve vasket ud inden brug. Vi fraråder at du bruger tørretumbling af dine metervarer, da det forkorter holdbarheden væsentlig. Vær opmærksom på at stoffet kan krympe - for de fleste metervarer kan du forvente op til 5 % krymp. De 5 % krymp betyder at hvis du fx. har brug for 95 cm af et tekstil, så skal du købe 100 cm for at være sikker på at have nok, når du har vasket stoffet. Med andre ord, for hver meter stof skal du beregne 5 cm til krymp.

Reklamationsret:

Der er en reklamationsret på 24 måneder i henhold til købeloven. Reklamationsretten omfatter mangler der konstateres ved varens normale brug. Det betinges selvfølgeligt at reklamationen er berittiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Det afhænger af en konkret vurdering om Rondestof.dk tilbyder at reparere, ombytte, give pengene tilbage eller giver et afslag i prisen. Dette under forudsætning af at reklamerationen er berettiget.

Reklamerationen skal foretages indenfor rimelig tid. En reklameration foretaget indenfor 2 måneder anses for at være rettidig.

Hvis reklamerationen er berettiget refunderes rimelige fragtomkostninger du har ved returnering af varen af Rondestof.dk.

Reklameration kan ske på rondestof@mail.dk eller telefon 20936808. Varen sendes efter du har lavet en aftale med Rondestof.dk til vores fysiske butik: Rønde Stof, Hovedgaden 25B, 8410 Rønde med beskrivelse af fejlen, ligesom fakturanummer og navn bedes medsendt, da dette fremmer processen.

Defekt eller forkert vare:

Tjek dine varer igennem for produktionsfejl/ huller/ trykfejl inden du klipper - du må ikke tage varen i brug/klippe i stoffet, vaske stoffet eller andet før end reklamationssagen er behandlet færdig. Bemærk! at reklamationsretten bortfalder hvis varen er vasket eller klippet i

Fortrydelsesret:

Ved e-handel har du fra den 13. juni 2014 i henhold til Forbrugeraftalelovens § 17 14 dages fortrydelsesret, fra modtagelse af varen og yderligere 14 dage til at returnere varen. Se Fortrydelsesret, når du e-handler.

Du skal dog være opmærksom på at varer, der er specielt fremstillet til dig, såkaldte bestillingskøb, af afklippede metervarer og bånd, ikke indgår i aftalen. Se Ikke altid fortrydelsesret.

Det betyder at du kan returnere dine varer købt hos Rondestof.dk indenfor 14 dage. Returretten gælder fra det tidspunkt, hvor du modtager pakken. Du bedes kontakte os enten via rondestof@mail.dk eller på telefon 20936808.

Du gøres opmærksom på at det ikke er nok at undlade at afhente varen på udleveringsstedet eller at returnerer varen uden forudgående aftale med Rondestof.dk. Se Send en utvetydig meddelelse.

Det er tilstrækkeligt at du inden fristens udløb overdrager varen til postvæsnet eller anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen til Rondestof.dk. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du for eksempel gemme kvitteringen for at du har overgivet varen til postvæsnet mv. med henblik på forsendelse.

 Se Varens stand, når du fortryder.

Du gøres opmærksom på at det er Rondestof.dk, der fastslår, om varen er forringet, hvis den er taget i brug, i tilfælde af du vælger at fortryde købet. Herunder hvad varen kan sælges for til andre kunder, i den tilstand den har. Du vil ikke få en evt. værdiforringelse retur. Se Er din vare forringet i værdi?

Afklippede varer anses som et specialproduceret produkt og tages derfor ikke retur.

Når du benytter dig af fortrydelsesretten, skal du selv betale for forsendelsesomkostningerne.

Returvarer sendt pr efterkrav vil blive nægtet modtagelse af Rondestof.dk.

Varer returneres til vores postadresse: Rønde Stof, Hovedgaden 27A, 8410 Rønde. CVR nr. 33610130.

Medsend fakturanummer, navn og kontonummer hvortil pengene skal overføres, da dette fremmer processen.

Returvarer fra et ikke-EU land (Norge, Schweiz, USA m.fl.) skal ALTID sendes som gave eller med faktura påsat udenpå pakken.

Der er IKKE returret på varer, som er købt i den fysiske butik, Rønde Stof.

Vi overholder naturligvis den nye Persondataforordning, der træder i kraft den 25.maj 2018 - du kan se den under vores cookies og privatlivspolitik