Menu
Your Cart

Fru Zippe

Hvem er Fru Zippe?

Fru Zippe er en meget omhyggelig dame (M/K). Hun har altid en forestilling om, hvordan hendes broderier skal se ud.

Fru Zippe bruger kun de bedste materialer og de er udvalgt med stor omhu. Hun elsker når broderiet bliver brugt på nye, moderne og ikke mindst anderledes måder.

Fru Zippe lader sig inspirere hvor som helst hun kommer og til enhver tid.

Med Fru Zippes talent, flid og grundighed, så ender broderierne altid med de bedste resultater.

Broderipakningerne er pakket så indbydende at de også er egnede til at forære som gave – eller til at forkæle dig selv.

Fru Zippes broderier bliver designet af en hel stribe brodøser – vi har faktisk også et par stykker, der bor på det sydlige Djursland, som har designet for Fru Zippe.

Vi kan kun anbefale dig at dykke ned i Fru Zippes skønne broderikits og lade dig friste til et nyt projekt. Uanset om du vælger et af de små projekter eller de store komplicerede kits. Hvis vi ikke har det kit du har forelsket dig i, så sig gerne til og vi vil bestille det hjem til dig.


Air mail pas-pung broderikit fra Fru Zippe
NYHED Udsolgt
Brand: Fru Zippe Model: Zippe71-0482
Hvad bringer billedet af det skønne pas pungs broderikit designet af Pelse Asboe minder om hos dig?Her er det blandt andet filmen "You've got mail" fra 1998 med Meg Ryan og Tom Hanks i hovedrollerne, men også breve fra Fruens familie i USA, der i mange år netop kom i en tynd pergaments agtig kuvert ..
280,00DKK
Ekskl. Moms:224,00DKK
Brand: Fru Zippe Model: Zippe70-0455
Dompappen er kendt for det smukke røde brystkasse, som hannen har og den flotte sorte kalot. Det kan derfor ikke undre at dompappen er en af de fugle Pelse Asboe har med i sin serie af broderede fugle i den serie hun har designet for Fru Zippe. Dompappen er en af de fugle, der holder sig til den sam..
160,00DKK
Ekskl. Moms:128,00DKK
Brand: Fru Zippe Model: Zippe70-0410
Gærdesmutten syner ikke af meget - hverken i dens klædedragt eller dens undseelige størrelse, som en af de mindste fugle i Danmark, men gærdesmuttens sang kender de fleste af os ganske godt, så det kan ikke undre at Fru Zippe synes gærdesmutten skal have en plads blandt serien af skønne danske fugle..
160,00DKK
Ekskl. Moms:128,00DKK
Brand: Fru Zippe Model: 02457-V
Køer på græs på öko-tex 100-certificeret bomuldsjersey. Flot print hvor der er køer af forskellige raser på græs. Da stoffet er digitalprintet er der mange finde detaljer på køerne. Et smukt print i klare farver. Stoffet er printet på öko-tex 100-certificeret bomuldsjersey. Stoffet er velegnet ..
14,50DKK
Ekskl. Moms:11,60DKK
Brand: Fru Zippe Model: Zippe70-0411
Den smukke musvit med det velkendte gule bryst med en bred sort stribe og det sorte hoved med hvide kinder er en velkendt fugl i det meste af  landet og musvittens sang genkender mange også. Musvitten er en oplagt kandidat til at være en del af Fru Zippes broderi serie med fugle vi kender ..
160,00DKK
Ekskl. Moms:128,00DKK
Brand: Fru Zippe Model: Zippe70-0409
Rødkælken hedder rettelig rødhals - grundet det rustrøde bryst, men i folkemunde bruges navnet rødkælk ofte om denne smukke fugl med det smukke rustrøde bryst, de tynde ben og de store, sorte øjne rødkælken har. Rødkælkens sang genkendes af mange.Dette skønne broderikit med en rødkælk er produceret ..
160,00DKK
Ekskl. Moms:128,00DKK
Brand: Fru Zippe Model: Zippe70-0432
Solsorten er den mest almindelige fugl i Danmark, så det er oplagt at denne smukke fugl har fået en plads blandt de fugle, som Pelse Asboe har designet for Fru Zippe. Solsorte hannens vinterdragt er en smuk sort fjerdragt og med en gul ring omkring de mørkebrune øjne. Solsortens sang genkendes af ma..
160,00DKK
Ekskl. Moms:128,00DKK
Brand: Fru Zippe Model: Zippe70-0480
Spurven sidder stum bag kvist lærte Jeppe Aakjær os i skolen og den smukke fugl har Pelse Asboe designet og broderet for Fru Zippe og fået dette skønne resultat ud af. Uanset om det er gråspurven eller skovspurven du plejer at møde, så er resultatet blevet vellykket.Dette skønne broderikit med en sp..
160,00DKK
Ekskl. Moms:128,00DKK
Viser 1 til 8 af 8 (1 sider)
Vi passer på dine data
Hjemmesiden anvender cookies og indsamler persondata om IP, ID og din browser til statistik og marketingformål.
Du kan læs yderligere under Privatliv o Cookies