Menu
Your Cart

Broderikit med teksten Good vibes fra Permin

Broderikit med teksten Good vibes fra Permin
Broderikit med teksten Good vibes fra Permin
Broderikit med teksten Good vibes fra Permin
Broderikit med teksten Good vibes fra Permin
Broderikit med teksten Good vibes fra Permin

Et lækkert tidssvarende broderikit fra Permin. Broderiet er på en flot mørkegrå aida med 5,4 tråde pr cm.  Færdig mål er 18 x 13 cm.

Broderiet har teksten: Good vibes og en smiley - som kan oversættes til gode vibrationer. Et virkeligt moderne broderi udsagn. Ordspil på broderi har været meget populært de sidste år og i alle mulige udformninger.

Der medfølger en lysegrå DMC broderitråd, mønster og mørkegrå aida 5,4 tr/cm.

Så det eneste du skal finde er en broderiegnet saks. Det kan fx være vores lækre Kai 5135, som vi selv bruger, når vi broderer både i hånden og på maskine.

Glæd dig til at kunne fordybe dig i en verden, hvor det kun er dit broderi du tænker på - virkelig en mulighed for at arbejde med mindfulness på et dybere plan, når du kaster dig over et broderi.

Projekter er både egnet til det unge menneske, der har brug for at fordybe sig mellem eksamensopgaver, såvel som alle andre brodøser, som forelsker sig i det moderne look, som dette broderi vil have i en sort ramme.

Grundet den mørke bundfarve er det et perfekt sommerbroderi. Men det kan nu også sagtens laves om vinteren - man kan dog godt have behov for en lup i vintermånederne for at se hvor næste sting skal lægges. 

Et lille fif er at sidde med et hvidt stykke papir under broderiet, da det vil give større kontrast, når man skal se det enkelte aida terns hjørner. Mange oplever at det gør arbejdet lettere og at det er mindre anstrængende for øjnene med den lyse farve nedenunder.

Vi har flere broderier i denne serie - de kan findes under broderikits.

Vi anbefaler at du kaster en tråd om kanten, for at forebygge at aidaen vil flosse i kanten, mens du broderer. Du kan også sy en zigzak sting i kanten eller lave en smal overlocket kant - lad dog være med at skære så tæt på kanten at du fjerner noget af denne.

Håber du får en skøn tid til fordybelse og et smukt slutresultat.

God fornøjelse.

63,00DKK
Ekskl. moms: 50,40DKK
  • Lagerstatus: På Lager

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God
Captcha
Vi passer på dine data
Hjemmesiden anvender cookies og indsamler persondata om IP, ID og din browser til statistik og marketingformål.
Du kan læs yderligere under Privatliv o Cookies