Menu
Your Cart

Bomuldsjersey

Beskrivelse

I denne kategori finder du vores lækre bomulds jersey. De er enten öko-tex 100 eller GOTS certificeret og fås i alle regnbuens farver. Vi har et bredt udvalg af både ensfarvede, rotations- og digitalprintet bomuldsjersey og fører også vaffel- og ribjersey metervarer. Så hvad enten du leder efter en rød, gul, grøn, blå, lilla, pink, orange, cyklame-, aubergine- eller pastelfarvet jersey eller har brug for jersey med stjerner, bomber, striber eller foretrækker digitalprintet med licens eller nogle af de skønne digitalprintede naturtro bomuldsjersey, så kan du her finde et bredt udvalg af skønne jersey til dit næste syprojekt.

Du kan godt gøre din maskinpark klar, for vi bestræber os på at sende din ordre indenfor 24 timer på hverdage. Vi sender med GLS til GLS Pakkeshop nær dig. Hvis du bor på en ø, som GLS ikke supportere, så kontakt os og vi vil bestræbe os på at finde en løsning med en anden leverandør - dog kan vi ikke garantere at forsendelsesprisen er som med GLS.

Glæd dig til dit næste syprojekt, hvad enten det er en skøn kjole med flæser eller andre skønne detaljer eller en sej T-shirt, så kan du forhåbentlig finde inspiration i vores symønstre fra Onion og Minikrea.

Håber du får nogle skønne kreative timer med stof, nål og tråd.


Vi passer på dine data
Hjemmesiden anvender cookies og indsamler persondata om IP, ID og din browser til statistik og marketingformål.
Du kan læs yderligere under Privatliv o Cookies