Menu
Your Cart

Blomster på gylden brun bomuldsjersey

Blomster på gylden brun bomuldsjersey
OUTLET -43 % Udsolgt
Blomster på gylden brun bomuldsjersey

Blomster på gylden brun öko-tex 100-certificeret bomuldsjersey. Et flot stof med store flotte og smukke blomste i afdæmpede farver på en meget afdæmpet gylden brun baggrund. Stoffet er printet på öko-tex 100-certificeret bomuldsjersey. Stoffet er velegnet til beklædning.  Det kan være store flotte kjoler og leggins, men også lange bluser. Stoffet er både til voksne og piger. Dog er det nok mest til voksne og piger der er tæt på at blive teenagere da stoffet er meget storblomsteret. Dette er en rigtig lækker bomuldsjersey. 

Denne bomuldsjersey består af:

92 % bomuld

8 % lycra

Stoffet bærer desuden öko-tex 100-certificering. Öko-tex 100 er den mest brugte certificering af tekstiler på verdensplan. Mærkatet ”Öko-tex standard 100 - Tiltro til tekstiler – Testet for sundhedsskadelige stoffer” tester at de godkendte tekstiler ikke indeholder uønskede skadelige stoffer og certificeringen har i mange tilfælde en strammere grænseværdi end både danske og europæiske lovgivninger har.

Stoffets vægt: 220 gram/kvadratmeter

Stoffets bredde: 160 cm.

Mindstemål på vores stoffer er 30 cm. Hvis du ønsker at købe 1,5 meter, så lægger du 15 enheder i kurven. på öko-tex 100-certificeret bomuldsjersey. 

7,90DKK
13,75DKK
Ekskl. moms: 6,32DKK
  • Lagerstatus: Udsolgt
Dette produkt har et minimumsantal på 3

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God
Captcha
Vi passer på dine data
Hjemmesiden anvender cookies og indsamler persondata om IP, ID og din browser til statistik og marketingformål.
Du kan læs yderligere under Privatliv o Cookies